Kommunikation som fungerar

Storasyster är en stor liten reklambyrå som gör kommunikation som fungerar. Jag som driver byrån heter Tina Nyberg. Art director, grafisk formgivare och stylist med närapå 25 års erfarenhet av reklambranschen.

Jag arbetar med kommunikationskoncept, reklamkampanjer, företagsidentiteter, varumärkesfrågor, förpackningsdesign och formgivning, samt styling av modeller och inredningar. Behöver ni en copy för era texter hjälper jag er även med detta.

Kunder, branscher och varumärken

Storasyster är i byggbranschen. Och i modebranschen. I möbel- och inredningsbranschen. I logistikbranschen. I fordonsbranschen och plastbranschen. Storasyster jobbar med mat och exklusiva sötsaker. Men marknadsför även livbojar och jeans. Och har stor erfarenhet inom postorder och profilreklam.

Storasyster tar sig an stora projekt. Men även små projekt. Projekt som löper under längre tid. Och sådana med tajta deadlines och snabba leveranser. Alla typer av uppdrag är lika välkomna och hanteras med samma nivå av respekt och professionalism.

Partners och nätverk

Att ha en väl etablerad kontakt med erfarna och kompetenta människor är en ovärderlig tillgång. Efter alla år i branschen har jag hunnit knyta starka band inom olika yrkeskategorier, vilket gör att jag alltid kan handplocka rätt personer till varje uppdrag. Fotografer, copywriters, webbproducenter och illustratörer. Ibland handlar det om att på kort tid sätta ihop en hel arbetsgrupp. Oavsett vilket behov som uppstår ingår kompetensen i Storasysters breda nätverk och finns bara ett telefonsamtal bort.

Samarbete i samförstånd

Ett gott samarbete handlar om att mötas. Att se vad som behöver göras, att vara öppen och lyhörd och stämma av längs vägen. Gör man bara det blir allt plötsligt enkelt: Att gå från idé till färdigställande utan onödiga avbrott ger leveranstrygghet. Och goda slutresultat där alla inblandade är nöjda bygger starka, långsiktiga relationer.

Letar du efter den Stora Byråns kompetens, men i en lite mer personlig förpackning, hör av dig.

Tina