Villa la Madonna

På en sluttning i norditalienska Piemonte tronar Villa La Madonna, en liten vingård med makalös utsikt över Bormidadalen. Här har Bolon-systrarna Marie och Annica  förverkligat sin italienska hotelldröm. Med den underbara Bormidadalen i bakgrunden, skördar de sitt eget vin som växer på sluttningarna runt gården. I köket lagar kockar fantastiska traditionella rätter från Piemonte men också med inspiration från hela Italien. På Villa La Madonna upplever du livet på en italiensk vingård och du har nära till många utflyktsmål, vackra byar och städer.

Uppdrag Storasyster: Storasyster har fått det ärofyllda uppdraget att ta fram nytt grafiskt material till hotellet så som presentkort, bröllopsfoldrar, mallar till bekräftelse och offert till annonser, menyer, pärmar,  m m. Snart lanseras även Villa la Madonnas nya hemsida – ett samarbete med webbyrån Ella&Sigrid.